ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ


Αγαπητοί συνδημότες, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που μέσω της φιλοξενίας της ιστοσελίδας » ΝΕΑ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ» μπορούμε να ενημερώσουμε όλους εσάς για το μεγάλο και σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο σύλλογός μας:

1. Πετύχαμε με την βοήθεια των συμπολιτών μας και ύστερα από σκληρές μάχες που δώσαμε στα δημοτικά συμβούλια την αποξήλωση δύο κεραιών κινητής τηλεφωνίας επί της Γρ. Λαμπράκη και Γαλιλαίου και τρίτης μεγάλης κεραίας επί τη Γαληνού 31. Ο αγώνας μας δεν σταματάει εδώ και συνεχίζουμε κατά των κεραιών πουβρίσκονται: α) επί της Γρ. Λαμπράκη 472, κτήριο ΑΓΙΟΣΤΡΑΤΙΤΗ, β) Γρ. Λαμπράκη 407 κτήριο ΚΑΣΣΗ και στο κτήριο που βρίσκεται επί της Γρ. Λαμπράκη του κ. ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ.

2. Αποτρέψαμε την ίδρυση εκκλησίας που επιθυμούσε ο πρώην πρόεδρος των Σαντοριναίων μέσα στα πάρκα, διότι έπρεπε να κοπούν δένδρα, δηλαδή η ανάσα στων συμπολιτών μας. Δεν είμαστε αντίθετοι στην ανέγερση της εκκλησίας πλην όμως σε ελεύθερο οικόπεδο.

3. Ο Σύλλογος μας έβαλε δικό του δικηγόρο, προκειμένου να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο υπό διεκδίκηση πάρκο που βρίσκεται επί της Περραιβού – Θησέως – Ευβοίας – Γρ. Λαμπράκη που εδώ και 20 χρόνια διεκδικείται από τους κληρονόμους των Αφών Κουλουριώτη, οι οποίοι το είχαν παραχωρήσει στο Δήμο από το 1952.

4. Έχουμε αναλάβει ενεργό δράση προκειμένου να γίνει το 15ο Νηπιαγωγείο επί της Αναγνωσταρά (πρώην Προβελέγγιου) και δε θα σταματήσουμε εάν δεν δούμε να μπαίνουν τα θεμέλια.

5. Έχουμε καταφατική απάντηση από το ΥΠΕΧΩΔΕ, Νομαρχία Πειραιά και την τροχαία για την τοποθέτηση φαναριού επί της Περραιβού πλησίον Δ. ΚΑΠΗ αλλά το φανάρι τοποθετείται από τη δημοτική μας αρχή.

6. Ζητάμε την αναμόρφωση της περιοχής πίσω από το στάδιο «ώστε να γίνει ένα πάρκο τύπου Σελεπίτσαρι.

Ζητάμε την επέκταση του ΜΕΤΡΟ και στο Κερατσίνι διότι είναι κόμβος προς Πέραμα – Πειραιά – Δραπετσώνα και έχουμε όλοι δικαίωμα στην καλύτερη εξυπηρέτηση και ποιότητα ζωής.

Πιστεύουμε ότι οι μαζικοί φορείς – σύλλογοι έχουν λόγο ύπαρξης και δράσης διότι μόνο μέσω αυτών μπορούμε να πετύχουμε και πάντα βέβαια με την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων το καλύτερο για την περιοχή μας.

Πάντα οι συνεργασίες χωρίς προσωπικό όφελος του ενός ή του άλλου έχουν να επιδείξουν πολλά καλά για όλους.

Ο Σύλλογος δεν πρόσκειται σε κανένα πολιτικό κόμμα, για το καλό όλων μας.

Μετά τιμής
Το Δ.Σ. του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αντωνίου Κερατσινίου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s